Provjerite raspored i prijavite se

Do kraja tjedna u našoj županiji raspoloživo 6.400 doza četiriju vrsta cjepiva

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Masovno cijepljenje protiv Covida-19 provodi se danas, sutra i prekosutra u sportskoj dvorani Baldekin, a do kraja tjedna Zavod za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije ima na raspolaganju 6.400 doza cjepiva, priopćili su iz Zavoda.

– Danas i u četvrtak cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine, a cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Šibenik. U petak, 21. svibnja od 8.30 do 12.30 sati mobilni timovi Zavoda za javno zdravstvo ŠKŽ i Opće bolnice ŠKŽ cijepit će po pozivu osobe prijavljene na platformu cijepise.zdravlje.hr, zaposlene u turizmu i u ugostiteljstvu te strane osiguranike – kazala je Diana Dulibić, ravnateljica Zavoda.

Do kraja tjedna cijepljenja su organizirana i u Tisnom, Vodicama, Primoštenu, Drnišu i Kninu.

U Tisnom u prostorijama Doma zdravlja, 20. i 21. svibnja cijepit će se  po pozivu osobe zaposlene u turizmu i ugostiteljstvu s područja općina Tisno, Murter-Kornati i Pirovac.

U Vodicama  20. svibnja u prostorijama Zavoda za hitnu medicinu, cijepit će se po pozivu osobe zaposlene u turizmu i ugostiteljstvu s područja Grada Vodica i Općine Tribunj.

U Primoštenu 21. svibnja u prostorijama Zavoda za hitnu medicinu, cijepit će se  po pozivu osobe zaposlene u turizmu i ugostiteljstvu s područja općina Primošten i Rogoznica.

U Drnišu u prostorijama Doma zdravlja punktovi su organizirani 20. i 21. svibnja, a cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine.

U Kninu u prostorijama Doma zdravlja punktovi su organizirani 19., 20. i 21. svibnja; cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Knin.

– Cijeli tjedan će cijepiti i liječnici obiteljske medicine u svojim ordinacijama, kao i timovi u Zavodu za javno zdravstvo i OB Šibenik. Cijepi se sa sve četiri vrste cjepiva i za istaknuti  je kako su sva cjepiva registrirana u Europskoj uniji podjednako kvalitetna i podjednako štite od teških oblika bolesti, hospitalizacije i smrti – poručila je Dulibić te pozvala žitelje Šibensko-kninske županije da se prijavljuju za cijepljenje svojim liječnicima obiteljske medicine, ili putem platforme ‘cijepise.zdravlje.hr’.


Pratite nas i na društvenim mrežama: