I dalje nestabilno, a nekima i neizvjesno

Do četvrtka kišobran uza se, ali i sunčane naočale u džep

Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Za sve koji nisu osigurali neku lokalnu fotelju u prvom krugu sljedeća su dva tjedna ključna, a za sve nas možda još ovaj jedan nestabilni tjedan. Promjenjivo vrijeme, povremeno i kiša, pratit će nas, čini se, veći dio ovoga tjedna, a ni porast tlaka najvjerojatnije neće donijeti potpunu stabilizaciju u drugom dijelu tjedna. Na Jadranu sunčanije nego na kopnu, ali ne i stabilno, uz najmanju vjerojatnost za pljuskove u četvrtak i petak.

Na šibenskom je području jutros oblačno i puše umjeren istočni vjetar. Temperatura zraka u 7 sati iznosila je u Šibeniku, Pirovcu, Murteru i Žaboriću 17 °C, u Vodicama, Skradinu, Oklaju, Bilicama i Rogoznici 16, u Primoštenu, Zatonu, Dubravi, kistanjama i na Miljevcima 15, u Kninu i Drnišu 14, a na Promini 10 °C.

U prvom dijelu dana uz promjenljivu naoblaku mjestimice je poneki pljusak s grmljavinom moguć danas u Dalmaciji, osobito sjevernoj, a popodne uglavnom u unutrašnjosti. Umjeren do jak jugozapadni i zapadni vjetar te jugo popodne u slabljenju, a umjereno valovito more u smirivanju. Najviša dnevna temperatura zraka između 19 i 21 °C.

U nastavku tjedna na Jadranu neće biti posve stabilno, osobito na sjevernom dijelu, a uz jače naoblačenje pljuskovi će se u noći na srijedu proširiti i na Dalmaciju. U četvrtak kiša može izostati, čak i na sjeveru. Puhat će jugozapadnjak i južni vjetar, a u srijedu će prolazno ojačati bura i sjeverozapadnjak. Temperatura u srijedu malo niža.


Pratite nas i na društvenim mrežama: