Ukupno 77 oboljelih

Devet novooboljelih povezano s kninskom bolnicom: Među njima troje djelatnika i dvoje pacijenataFoto: Ilustracija/arhiva
Odjel za infektivne bolesti

Još devet osoba s područja Šibensko-kninske županije pozitivno je na virus SARS-CoV-2. Riječ je o osobama koje su vezane uz kninsku bolnicu. Među devet pozitivnih osoba, tri osobe su djelatnici kninske bolnice, dvije osobe su pacijenti kninske bolnice, a ostali su kontakti sa zaraženim osobama, priopćili su iz županijskog Stožera civilne zaštite.

Od ukupno devet oboljelih, četiri osobe su s područja Grada Knina, tri s područja Općine Biskupija, jedna s područja Grada Drniša i jedna s područja Općine Ervenik.

S današnjim danom na našem području ukupno je 77 oboljelih osoba od COVID-19. Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitalizirano je 14 osoba, od kojih je jedna osoba na respiratoru. Dva pacijenta su i dalje na respiratoru u KBC Split.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora je 534 osobe, od čega je 332 osobe kontakt s oboljelim od COVID-19. U zadnja 24 sata u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj nije zaprimljena niti jedna dojava o kršenju mjera samoizolacije.

– Apeliramo na građane da se i dalje pridržavaju svih mjera i uputa zdravstvene zaštite. Ostanimo u svojim kućama, održavajmo higijenu i poštujmo socijalnu distancu – poručili su iz Stožera.

Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.