Deset tvrtki ovog tjedna nudi izvrsne prilike za rad!

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Pepco Croatia d.o.o. traži Voditelja projekata izgradnje i održavanja za područje Hrvatske i Slovenije. Dužnosti na ovom poslu koje vas očekuju su koordinacija projekata adaptacije objekata sukladno Pepco standardima, organizacija i planiranje ulaganja u Pepco objekte, preuzimanje objekata od najmodavaca, nadgledanje izvođenja građevinskih radova i suradnja s izvođačima radova te osiguravanje popravaka. Ukoliko ste zainteresirani, kliknite na link kako biste prikupili sve informacije i pravovremeno se prijavili.

Mons Multifidus d.o.o. ima raspisan natječaj za Bravara, za rad na području Hrvatske. Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo, snalažljivost u radu, a očekuju vas primanja u rasponu od 5.000 do 7.000 kuna. Prijavite se brzom prijavom.

Jedriti svijetom d.o.o. traži Brodskog mehaničara/Električara za održavanje i servisiranje električne opreme na brodu, popravak i održavanje brodskih motora, poslove održavanja plovila, generalno. Trebate jednogodošnje iskustvo na ovim ili sličnim poslovima, a potrebno vam je i znanje engleskog jezika. Mjesto rada: Pirovac. Prijave su ovdje. Sretno!

MB Plan d.o.o. za graditeljstvo, nadzor i usluge ima raspisan natječaj za Inženjera građevinarstva u Šibeniku. Ukoliko ste prvostupnik/ica i/ili ste magistar/ica građevinarstva, a imate potreban položen stručni ispit, članstvo u komori, vi ste idealan kandidat za ovo radno mjesto. Informatička znanja koja su vam potrebna za ovu poziciju uključuju: Office, AutoCAD, Tower. Prijaviti se možete klikom na link.

HOTEL IMPERIAL VODICE dioničko društvo za turizam i ugostiteljstvo  zapošljava Direktora/icu hotela Imperial Vodice u Vodicama.  Na ovoj poziciji vas očekuje rukovođenje, organiziranje i koordiniranje rada unutar hotela. Potrebno vam je i poznavanje jednog stranog jezika. Prijavite se klikom na link.

Manpower za klijenta RIDE2 Chauffeur & Taxi Service zapošljava Vozača taxi vozila. Ako imate minimalno 21 godinu, vozačku dozvolu B kategorije, SSS i dobro poznajete engleski jezik, vi ste idealan kandidat. Potrebno vam je i jednogodišnje iskustvo. Prijavite se brzom prijavom.

Cammeo zapošljava Voditelja operativnog poslovanja u Zadru. Cammeo je vodeći domaći brend i sinonim za profesionalan, siguran i povoljan prijevoz. Na ovom poslu vas očekuje organizacija, nadzor i kontrola poslovnice. Idealan kandidat je visoko motivirana osoba koja želi u kratkom roku svojim znanjem i zalaganjem napredovati unutar korporacije i ostvariti adekvatna financijska primanja. Ako se prepoznajete u opisu, kliknite na link.

AGRAM LIFE osiguranje, dioničko društvo ima raspisan natječaj za Savjetnika/icu u osiguranju u Zadru. Potrebno je poznavanje korištenja računala u Windows okruženju te jednogodišnje iskustvo. Prijaviti se možete brzom prijavom.

Niveto d.o.o., obiteljska je tvrtka koja se bavi projektiranjem i izvođenjem strojarskih i elektro instalacija bazena, fontana i vodenih parkova te je ujedno i jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj i šire. Trenutno proširuje svoj tim i zapošljava Montera bazenske tehnike u Splitu i Zagrebu. Rad na ovoj poziciji obuhvaća polaganje instalacija u zemlji i betonskim konstrukcijama bazena, fontana i Aqua parkova. Što vas još očekuje na ovom poslu, provjerite na linku.

Gregada Split j.d.o.o. zapošljava Managera u ugostiteljstvu i turizmu u Splitu.  Za ovaj posao trebate trogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu i turizmu, predanost poslu i kolektivu, znanje stranih jezika (engleski minimalno), informatičke osnove te vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se jednim klikom.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.