Ovaj tjedan bez masovonog cijepljenja

Današnje doze cjepiva Moderne i AstraZenece šalju se u domove zdravlja, Pfizer rezerviran za docjepljivanje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Županijski Zavod za javno zdravstvo dobit će danas 900 doza cjepiva Moderne te 200 doza proizvođača AstraZenece, potvrdila je ravnateljica Diana Dulibić.

– Sva cjepiva odmah ćemo proslijediti prema domovima zdravlja jer smo s obzirom na veliki tjedan procijenili da je bolje cijepljenje organizirati u ambulantama obiteljske medicine. U petak stiže i 1.170 doza Pfierovog cjepiva, ali njega moramo potrošiti za docjepljivanje jer je od posljednje velike pošiljke prošlo već pet tjedana, kad su ljudi dobili prvu dozu – pojašanja Dulibić.

Podsjetimo, u Šibeniku je prošli petak organizirano prvo masovno cijepljenje u dvorani na Baldekinu kad je cijepljeno 480 građana. Novo masovno cijepljenje i dalje će ovisiti o broju doza koje stignu u Zavodu. Kako je ranije kazao Joško Jurić, ravnatelj Doma zdravlja, čim su količine veće od tisuću građani će se cijepiti u dvorani.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.