237 osoba u samoizolaciji

Danas znatno veći broj novooboljelih u našoj županiji. Čak 14 posto testiranih zaraženo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 51 osoba je oboljela od COVID-19 infekcije; 19 osoba s područja Knina, 14 osoba s područja Šibenika, šest osoba s područja Primoštena, četiri osobe s područja Vodica, tri osobe s područja Drniša, dvije osobe s područja Skradina te po jedna osoba s područja Pirovca, Murtera i Bilica.

Trenutno su 143 aktivna slučaja oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 19 osoba, od kojih je jedna osoba na respiratoru, a tri osobe su na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u). Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 237 osoba. Od toga je 216 bliskih kontakata oboljelih, a za 21 osobu je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 369 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.