Potrebe za krvi izuzetno velike

Crveni križ poziva na dobrovoljno darivanje krvi u Šibeniku, Kninu i Vodicama. Provjerite raspored

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Društvo Crvenog križa Šibensko-kninske županije poziva građane na dobrovoljno davanje krvi koj će se održavati od ponedjeljka, 11. siječnja do petka, 15. siječnja  u Šibeniku, Vodicama i Kninu.

– Poštovane darivateljice i darivatelji krvi i svi koji to želite postati, pozivamo Vas na akcije darivanja krvi. Potrebe za krvi su izuzetno velike – poručili su iz Crvenog križa.

U ponedjeljak, 11 siječnja, od 9 do 14 sati te u utorak 12, siječnja, od 9 do 13 sati možete donirati krv u Šibeniku u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa, a u petak, 15. siječnja, u restoranu Policijske uprave u Mandalini od 9 do 11 sati.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Vodicama će se održati Gradskoj knjižnici, u srijedu 13. siječnja u razdoblju od 8 do 12 sati, a u četvrtak, 14. siječnja, možete darovati krv u Gradskom društvu Crvenog križa u Kninu od 8 do 13 sati.

– Samo jedna doza darovane krvi može spasiti do tri ljudska života stoga pozivamo sve darivatelje krvi i one  koji to žele postati da se odazovu na akciju darivanja tekućine koja mnogima znači i život i zdravlje – dodaju organizatori.


Pratite nas i na društvenim mrežama: