Članovi tišnjanskog Autohtonog HSS-a vratili se Beljakovoj ‘matici’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Članovi tišnjanskog A-HSS-a stavili su se na raspolaganje predsjedniku ŽO HSS-a Šibensko-kninske županije Marinu Mikšiću  koji je nedavno na toj funkciji  zamijenio Zorana Smolića, kojeg je pod optužbom da su opstruirali rujanske parlamentarne izbore, zajedno s još stotinjak članova, suspendirao predsjednik HSS-a Krešo Beljak.

Predsjednik, sad već bivšeg A HSS-a, Branko Pavlov podsjetio je, u priopćenju za medije, da su svi članovi te stranke do prije prošlih lokalnih izbora bili članovi HSS-a.

‘Tad je, sad već bivši predsjednik županijske organizacije Zoran Smolić, suspendirao tadašnjeg predsjednika HSS-a Općine Tisno Branka Pavlova koji je zajedno s 90 posto tadašnjeg aktivnog članstva HSS-a u Općini Tisno, prešao u A-HSS. Nedavna događanja na političkoj sceni Hrvatske te prijevremeni parlamentarni izbori koji su nakon toga uslijedili imali su utjecaj i na politička zbivanja u Općini Tisno bar kad je u pitanju Autohtona hrvatska seljačka stranka. Naime, neposredno prije parlamentarnih izbora održana je izborna skupština Hrvatske seljačke stranke na kojoj je izabran novi predsjednik Krešo Beljak, a ubrzo nakon toga A-HSS se pripojio HSS-u što je prihvaćeno i od naše Općinske organizacije, priopćio je Pavlov.

(FOTO: Facebook)


Pratite nas i na društvenim mrežama: