Informirajte se prije polaska

Bura i koronavirus zatvorili neke ceste, a ima i snijega

Zbog bure za sav promet su jutros zatvoreni autocesta Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje uz obilazak državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina, zatim autocesta Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most, javlja Hrvatski autoklub.

Samo za osobna vozila otvorena je Jadranska magistrala između Karlobaga i Svete Marije Magdalene.

Slab snijeg povremeno pada u Lici. Vozače pozivamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na Dubrovačkom mostu promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a na Jadranskoj magistrali između Bakra i Karlobaga, brzoj cesti Draga-Šmrika (A7) te lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica (LC58107) dodatno je zabrana i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Za sav promet zatvoreni su čvorovi Ravna Gora, Oštrovica i Vrata, izlazi s autoceste Rijeka-Zagreb prema Fužinama, Krku i Crikvenici radi evidencije dolazaka korisnika ceste u Primorsko-goransku županiju iz ostalih dijelova Hrvatske, a riječ je o mjeri opreza vezano uz koronavirus.

S obzirom na mnogobrojne upite vezane uz putovanje u susjedne države, vozačima i putnicima savjetujemo da se prije putovanja dobro informiraju na službenoj stranici Vlade za pravodobne i točne informacije o koronavirusu (https://koronavirus.hr) i stranici Stanja u prometu Hrvatskog autokluba (www.hak.hr), gdje će biti objavljene sve trenutne informacije vezane uz epidemiju koronavirusa kao i informacije vezane uz odvijanje prometa, te da odgode svoja putovanja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.