Neka Božić bude svima

Akcija Agenata dobrote: Na adresu Šibenskog portala možete donijeti hranu i donacije za potrebite obitelji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenski Agenti dobrote i ove godine organiziraju veliku humanitarnu akciju, a svoje donacije možete donijeti na ukupno šest adresa, ukjučujući i našu.

Donacije se skupljaju od 1. do 15. prosinca na sabirnim mjestima, a oni kojima je to nezgodno mogu se javiti Agentima u inbox.

– Dječje želje smo riješili u rekordnom roku, a hranu i higijenske potrepštine možete slobodno ostavljati na sabirnim mjestima. Sve namirnice s dužim rokom trajanja, brašna, tjestenine, konzervirana hrana, ubacite štogod i za kolače, čokolina… Glavno sabirno misto nam je hostel Splendido i tamo ćemo se vidjeti 15. prosinca na glavnom sakupljanju. Ako ima netko tko se želi predbilježiti za meso, voće, jogurte koje će nam donijeti taj dan i više je nego dobrodošlo. Pokušavam se sjetiti je li ovo peti ili šesti Božić s vama, ali mi je definitivno najdraži jer ste pokazali da iako nam je svima sutrašnjica poprilično neizvjesna imamo još puno punoo ljubavi jedni za druge – poručuju Agenti.

Sabirni centri na kojima možete ostaviti svoje donacije su redakcija Šibenskog portala na adresi Mesarske stube 1b (na stepenicama između nekadašnjeg Indiga i Dobrića) od ponedjeljka do petka od 8 do 14 sati, redakcija portala ŠibenikIN na adresi Ulica Kralja Zvonimira 16 (ulaz do malog Konzuma na starom pazaru, prvi kat) od ponedjeljka do petka od 9 do 14 sati, City Life (kutija ispred dućana Tommy),  Ljuba94 – Njivice, Praonica rublja iWash-uWash u Ražinama te igraonica La maternelle u Brodarici.

Organizatori poručuju da na sabirna mjesta donosite samo hranu i higijenske potrepštine, a sve dodatne informacije pronađite na Facebook stranici Agenti dobrote.


Pratite nas i na društvenim mrežama: