Više

    Barem na tren

    Recept za hrskavi krumpir zbog kojeg ćete zaboraviti na meso

     

    Pečeni krumpir iz pećnice nedjeljna je klasika koja se obično služi uz mesno pečenje u većini hrvatskih domaćinstava, piše Punkufer.hr.

    Uz nekoliko trikova i svježih začina iz ove ponizne namirnice moguće je izvući gastronomski maksimum u kojem će uživati sva osjetila.

    Sastojci za hrskavi krumpir:

    6 srednjih krumpira

    75 ml maslinovog ulja

    5 češnja češnjaka

    1 žlica nasjeckanog svježeg ružmarina

    1 žlica nasjeckanog svježeg timijana

    morska sol i papar po želji

    malo peršina za ukras

    Više pročitajte OVDJE.

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    AGROMED 2024: Inovacije i agrosolari u mediteranskoj poljoprivredi

    U Gradskoj knjižnici 'Juraj Šižgorić' u utorak, 14. svibnja u 10 sati bit će održan četvrti mediteranski poljoprivredni forum AGROMED na temu "Agrosolari u...

    FOTO KK Osvit može se podičiti sa sedam...

    Sedam titula prvaka Dalmacije osvojili su članovi Karate kluba Osvit na prvenstvu održanom u Splitu. Uz to su se okitili i s pet srebrnih...

    Trokut organizira Okrugli stol ‘She Means Business: Inspiration...

    U srijedu, 8. svibnja u 12,30 sati Trokut organizira panel raspravu s inspirativnim gostima. U svijetu poduzetništva, uloga žena postaje sve značajnija. No, i dalje...

    NAJNOVIJE

    AGROMED 2024: Inovacije i agrosolari u mediteranskoj poljoprivredi

    U Gradskoj knjižnici 'Juraj Šižgorić' u utorak, 14. svibnja u 10 sati bit će održan četvrti mediteranski poljoprivredni forum AGROMED na temu "Agrosolari u...

    FOTO KK Osvit može se podičiti sa sedam titula prvaka Dalmacije

    Sedam titula prvaka Dalmacije osvojili su članovi Karate kluba Osvit na prvenstvu održanom u Splitu. Uz to su se okitili i s pet srebrnih...

    Trokut organizira Okrugli stol ‘She Means Business: Inspiration Hour’

    U srijedu, 8. svibnja u 12,30 sati Trokut organizira panel raspravu s inspirativnim gostima. U svijetu poduzetništva, uloga žena postaje sve značajnija. No, i dalje...