ŠIBENSKI PORTAL I MOZAIK KNJIGA: Nova sezona nagrađivanja!

Šibenski portal kao i obično misli na svoje čitatelje, stoga smo u suradnji sa Mozaikom knjiga za vas pripremili svjetski bestseller koji je prodan u više od 3 milijuna primjeraka.

Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život Marie Kondo je knjiga japanskog umijeća stvaranja reda i pospremanja. Marie Kondo je „kraljica čistoće“, izvrsna autorica, konzultantica i guru urednog života koja obećava da, ako propisno očistite svoj dom jednom, više nikada nećete trebati učiniti.

 

“Kada svoju kuću dovedete u red, dovodite također i svoje tekuće stvari i prošlost u red. Kao rezultat vidjeti ćete puno jasnije što vam treba, a što ne treba u životu, što biste, a što ne biste trebali napraviti.“ – Marie Kondo

 

Sve što trebate napraviti da osvojite ovaj naslov, koji vam može i promijenti način života, je da pošaljete na marketing@novi-tjednik.hr mail s naslovom Mozaik knjiga_Čarolija pospremanja i obavezno napišite vaše ime, prezime, adresu i broj mobitela (za potrebe dostave).

knjiga11

 

Više o romanu i informacije kako ga možete naručiti potražite na linku i u svim boljim knjižarama!

 

Sretno!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.