Nagradni izlet za djecu iz primoštenskog vrtića Bosiljak

Prošle je godine dm, u sklopu humanitarno edukativnog projekta „Zaštiti se…i neka cijeli svijet još sja u suncu“, organizirao natječaj za najbolji dječji crtež na temu sunca, njegovih pozitivnih i negativnih utjecaje te odgovarajuće zaštite od UV zračenja. dm je pobjednike natječaja DV „Bosiljak“ (skupina Bravinci) iz Primoštena, DV „Matulji“ iz Matulja te DV „ Botinec“ iz Zagreba, koji su prijavili najljepše i najedukativnije radove, nagradio izletom po želji na jedno od prelijepih destinacija u našoj domovini.

Skupina „Bravinci“ dječjeg vrtića „Bosiljak“ posjetila je tako Nacionalni park Krka poznato po velikom broju slapova i jezera. Djeca su uživala u prirodnim ljepotama  krškoga fenomena te učila o posebnostima biljnog i životinjskog svijeta jednog od naših najljepših hrvatskih nacionalnih parkova. Ovom prilikom mališani su primijenili naučeno iz dm-ove kampanje „Zaštiti se… i neka cijeli svijet još sja u suncu!“ te pametnim ponašanjem na suncu i upotrebom zaštitnih krema pokazali kako su nagradu osvojili zasluženo.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.