Obavijesti  

Obavještavaju se potrošači u Šibeniku, predio Plišac, u ulicama Fra Stjepana Zlatovića, Eugena Kvaternika, Sarajevskoj ulici, Tržnici, dijelu oko glazbene škole i hotela Krka, ulici 7 Omelića te škola Fausta Vrančića da će zbog radova na cjevovodu, 24.travnja doći do povremenih prekida u vodoopskrbi od 8 do 17sati.
ZBOG RADOVA NA ELEKTROENERGETSKIM POSTROJENJIMA DANA 24.04.2014. U VREMENU OD 06:00 DO 09:00 SATI BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE BITI ĆE DIO POTROŠAČA U VODICAMA I TO ULICE: PAMUKOVIĆ KAMILA, BRUNAC, DULCIN, PAVLA ŠUBIĆA, OBALA JURIČEV COTE.

Tag Archives: Mario Mladinić

labirint2

Rogoznica će dobiti labirint šetnicu od lavande

U Rogoznici gradimo jedan poseban labirint, šetnicu u kojoj će svaki pojedinac šetajući uzbrdo na vrhu doživjeti šokantan udar na osjetila, mješavinu mirisa lavande, bora, makije i mora – kazali su nam iz udruge Labirint

rogoznica

U 2014. kreće lov na pola milijuna noćenja

- Možemo s velikim zadovoljstvom zaključiti da je iza nas jedna iznimno uspješna godina, te imamo pravo na optimizam u očekivanju ostvarenja ‘magične’ brojke od pola milijuna noćenja u sljedećoj godini – kazao je Mario Mladinić, direktor Turističkog ureda Rogoznice.

okucnica rogoznica 2

FOTO: Ovo je najljepša okućnica u Rogoznici

Gospođa Mahalec osvojila je sedmodnevni odmor za dvije osobe u Tunisu, a njezina okućnica u kojoj dominiraju palme i masline te prekrasno cvijeće, a sve je upotpunio benkovački kamen, najviše se svidjela žiriju