Obavijesti  

Obavještavaju se potrošači u Šibeniku, na Baldekinu da će, zbog radova na vodoopskrbnoj mreži 20.listopada, bez vode biti do 18 sati. Zbog radova na vodoopskrbnoj mreži 21. listopada bez vode će biti potrošači na otoku Krapnju u vremenu od 9 do 14 sati.
ZBOG RADOVA NA ELEKTROENERGETSKIM POSTROJENJIMA DANA 21.10.2014. U VREMENU OD 09:30 DO 13 : 30 SATI BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE BITI ĆE: POTROŠAČI NASELJA PERKOVIĆ I GORNJA MRAVNICA.

Tag Archives: Mario Mladinić

labirint2

Rogoznica će dobiti labirint šetnicu od lavande

U Rogoznici gradimo jedan poseban labirint, šetnicu u kojoj će svaki pojedinac šetajući uzbrdo na vrhu doživjeti šokantan udar na osjetila, mješavinu mirisa lavande, bora, makije i mora – kazali su nam iz udruge Labirint

rogoznica

U 2014. kreće lov na pola milijuna noćenja

- Možemo s velikim zadovoljstvom zaključiti da je iza nas jedna iznimno uspješna godina, te imamo pravo na optimizam u očekivanju ostvarenja ‘magične’ brojke od pola milijuna noćenja u sljedećoj godini – kazao je Mario Mladinić, direktor Turističkog ureda Rogoznice.

okucnica rogoznica 2

FOTO: Ovo je najljepša okućnica u Rogoznici

Gospođa Mahalec osvojila je sedmodnevni odmor za dvije osobe u Tunisu, a njezina okućnica u kojoj dominiraju palme i masline te prekrasno cvijeće, a sve je upotpunio benkovački kamen, najviše se svidjela žiriju