" "
Više

    " "

    DIVINE YOGA STUDIO: Mjesto gdje ćete odmoriti dušu i napuniti se pozitivnom energijom

     

    U samom centru Šibenika, na adresi Trg Julija Skjavetića 1 postoji mjesto u kojem se možete opustiti, osloboditi stresa i napuniti pozitivnom energijom. To mjesto je Divine Yoga Studio.

    Voditelji studija, koji su i sami strastveni pobornici zdravog načina života, yoge i dr. holističnih pristupa zdravlju su htjeli svoje dugogodišnje znanje, iskustvo i pozitivnu energiju podijeliti sa svima onima koji imaju interes prema sličnom, i upravo u samom srcu Šibenika otvoren je Divine Yoga Studio.

    Cilj studija je putem svojih programa naučiti ljude kako  da se na jednostavan i praktičan način oslobode stresa, boli, nelagode i nezadovoljstva, svega onog što ih udaljava od njihove vlastite prirode koja je zdravlje, sreća i unutarnji mir. Voditelji svojim pristupom i metodama žele svojim članovima pružiti  nezaboravan doživljaj te im pomoći da zajedno stvore zdravije životne navike i dosegnu balans u svim aspektima života.

    Svi voditelj su učitelji Divine Health Programa, a školovani su u  Divine Energy Parku, međunarodnoj organizaciji za razvoj svijesti, zdravlja, prirode i mira, čija je svakodnevna misija  širiti znanje o poboljšanju kvalitete života, razvoju svijesti, obilja i ostvarenju, pod vodstvom Swamija Urgaye i Shri Shivakumar Swamijia (više na www.dep.life).

    divine yoga

    Erika Jović (duhovnog imena Padma Devi) je učiteljica sa dugogodišnjim iskustvom. Prepoznatljiva je po tome da je uvijek vedra, nasmijana, jako strpljiva i uvijek spremna pomoći drugima.Yogom i alternativom (energoterapija, kristaloterapija, Psihokibernetika Esena, Divine Healing,  učiteljica  raznih vrsta Reiki-a, Tibetanskog, Karuna, Usui, Seciem), kao i iscjeljivanjem se bavi preko 20 godina. Bila je 80 postotni invalid, sa 9 dijagnoza kralježnice i puknutom zdjelicom, no uz pomoć Reiki-a, Divine Health Programa i dr. alternativnih znanja vrlo brzo je odbacila pomoć štaka i stala na svoje noge. Nakon što je uspješno iscjelila sebe, počela je pomagati i drugima, no njen krajnji cilj je da nauči dr. ljude kako da jednostavnim alatima balansiraju svoj život.

    Leonardo Gospodnetić je poznat po tome što nikada ne skida osmjeh s lica. Po struci je magistar kineziologije, a njegovo  iskustvo seže od animatora u rekreaciji u hotelima poput Le Meridien Lava u Splitu, Grand hotela Elaphuse na Bolu, Country Inn-a u Jaipuru u Indiji. Kao animator prenosio je razna znanja od joge do kineziterapije, vodio školu plivanja te razne zabavne i edukacijske programe i sadržaje.Sva znanja i vještine prenosi strastveno  kroz humor i jednostavnost. Inače je i učitelj Tibetanskog Reiki-a, a drugima pomaže i tretmanima Psihokibernetikom Esena- drevnom anđeoskom medicinom.

    divine yoga2

    Sanja Sarić je po struci magistra ekonomije. Cijeli život se bavi plesom i strechingom, a najviše ju je fascinirala yoga. Također je i majstor Tibetanskog Usui Reiki-a.   Na svojim satovima i radionicama Ghawazija za žene kombinira elementa plesa sa yogom, te na  vrlo jednostavan, metodičan, zanimljiv i strastven  način prenosi svoja znanja.

    PROGRAMI u Divine Yoga Studiju

    Tokom tjedna možete se priključiti satovima Divine yoge (pon – sri –pet:19h, uto – čet:9h i 17h), satovima Ghawazija- Belly dance & yoga (pon- sri u 20:30).

    Satove Divine yoge i Ghawazija mogu pohađati i  početnici i napredni.

    Programi grupne Divine meditacije i Sidhi programa se održavaju uto – čet – sub u 19h,  samo za one koji su prošli Divine Health Program.

    Petkom u 17 h možete prisustvovati konzultacijama sa učiteljicom Padma Devi, na kojima ćete dobiti savjet, vježbu, recept ovisno o potrebama.

    Vikendima se održavaju različite radionice:

    • Kundalini Kriya yoga
    • Yoga za kralježnicu
    • Ghawazi – Oriental yoga za žene
    • Yoge za trudnice

    divine yoga1

    Kao i tečajevi:

    • Basic Divine Health Program
    • Tibetanski Usui Reiki
    • Divine Health za djecu i mlade; od 6 do 18 god
    • Energoterapija

    A što kažu neki polaznici:

    U meni ste definitivno izazvali promjene, moguće i veće nego što sam očekivala, mogu reći da sam uz vježbanje stekla dozu smirenosti koja mi je oduvijek nedostajala, rekla bi i dozu fokusiranosti zbog koje trenutno napredujem punom brzinom u stvarima za koje mi je nekako dugo trebalo. T.M.

    U životu sam probala svašta, od odlazaka u fitnness  studio, aerobik,pilates, zumbu, tea bo… Tek sam se u Divine yoga studiju zaljubila u vježbanje, u yogu, koja mi daje točno šta san oduvijek tražila, fenomenalne rezultate za dušu i tjelo, uz vrlo ugodan trening i naravno drage ljude! D.S.

    Dolazeći u  Divine Yoga Studio, osjećam poboljšanje s čirevima na želudcu,odsutnost ovisnosti pušena i bolje opće stanje organizma. Krajnje je vrijeme da učinite nešto za sebe. G.B.

    divine yoga

    Kada vježbam Divine yogu, imam osjećaj da je to trenutak koji sa posebnom pažnjom poklanjam svom tijelu i svom duhu. To je trenutak u kojem sa posebnom svijesnošću se sjedinjujem sa svojim tijelom. Tako da je odlazak u Divine Yoga Studio, odlazak i na druženje sa vrlo kompetentnim i divnim ljudima, Sanjom i Leonardom, koji su nas naučili svim korisnim tehnikama vježbanja i disanja, s kojim smo si udahnuli i puno više, ne samo kisika, nego i ljepote života. S.Š.

    Otkad prakticiram Divine jogu lakše se nosim sa stresnim situacijama. U studiju kod Lea i Sanje joga je uvijek zabavna. D.B.

    Divine Yoga Studio mi je donio puno toga pozitivnog, pravilnije disanje i držanje tijela, nestali su mi bolovi u vratu i kralježnici,puno sam smirenija . Sve pohvale učiteljima. S.Ž.D.

    Nakon sata joge se osjećam smireno i opušteno. Smanjena mi je bol u donjem dijelu leđa, a tehnika disanja mi je pomogla da u stresnim situacijama ostanem smirena. I nije monotono, što zbog raznolikih vjezbi, što zbog uvijek nasmijanih i šalu spremnih Leonarda i Sanje. D.Č.

    Od kada posjećujem Divine Yoga Studio, osjećam se vitalnije, tegobe koje sam imala lagano nestaju, te nakon svakog sata yoge i meditacije imam osjecaj radosti u sebi. A.K.

    Uđem rastavljena, izađem sastavljena. M.S.

    Zašto yoga?

    U pokušaju razumijevanja yoge rekla bih da je yoga prvenstveno individualno iskustvo, neovisno u kolikoj grupi vježbate, jedini cilj je zapravo postići fokus na samoga sebe. Neovisno o fizičkoj spremi, vježbajući tako da se osjećate ugodno i smireno bez ikakvih bolnih vježbi činite jako puno za svoje fizičko i mentalno zdravlje.

    Ne postoje nikakve predispozicije tko je za yogu, a tko nije, yoga je za sve i svi su za yogu! Mislim da ne pretjerujem kad kažem da se yoga često mistificira, a zapravo je u suštini jako jednostavna praksa kojom se postiže da se tijelo, um i duh spoje u jednu cjelinu. Potreban je samo otvoren um, pozitivan stav, nešto slobodnog vremena i oprema koja je znatno jeftinija u usporedbi s drugim sportovima.

    Zar može jednostavnije?  Pravilnim disanjem do povećane životne energije!!!

    Zar može bolje? Da postanemo sami sebi iscjelitelji!!!

    Od srca preporučam svakome, od mališana do starije dobi! B.B.

    Više informacija možete pronaći na facebook stranici, a ukoliko želite direktno kontaktirati voditelje, možete na sljedeće brojeve: Leonardo (095 529 64 83), Erika (095 553 1120), Sanja (095 5208301).

    SPONZORIRANI ČLANAK

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    Općina Tribunj prvog dana praznika učenicima četvrtog razreda...

    Četvrtu godinu zaredom, prvog dana uskršnjih praznika Općina Tribunj podijelila je bicikle učenicima četvrtih razreda škole u Tribunju. Ove godine uz bicikle, dobili su...

    U našoj izbornoj jedinici lokalni HDZ-ovci dobili četiri...

    Poznato je kako izgleda lista HDZ-a i za IX. izbornu jedinicu. Kandidati iz Šibensko-kninske županije dobili su na njoj četiri mjesta, jer po ključu...

    Grad donirao uskrsne pogače korisnicima Pučke kuhinje

    Zaposlenike Caritasa Šibenske biskupije posjetio je danas, uoči Uskrsa, najvećeg kršćanskog blagdana, zamjenik šibenskog gradonačelnika Danijel Mileta sa  suradnicima. Tom prilikom Miljenku Jukiću, zamjeniku...

    Funcuti spremaju zanimljivu proslavu 41. rođendana: ‘Tri dana...

    Nakon prošlogodišnje spektakularne proslave 40. rođendana, Udruga navijača Šibenski Funcuti i ove godine sprema zanimljivu proslavu svog dana. Naime, povodom  41. rođendana  organizira malonogometni...

    NAJNOVIJE

    Općina Tribunj prvog dana praznika učenicima četvrtog razreda podijelila bicikle

    Četvrtu godinu zaredom, prvog dana uskršnjih praznika Općina Tribunj podijelila je bicikle učenicima četvrtih razreda škole u Tribunju. Ove godine uz bicikle, dobili su...

    U našoj izbornoj jedinici lokalni HDZ-ovci dobili četiri mjesta. Zekanović je sedmi, a Burić 14.

    Poznato je kako izgleda lista HDZ-a i za IX. izbornu jedinicu. Kandidati iz Šibensko-kninske županije dobili su na njoj četiri mjesta, jer po ključu...

    Grad donirao uskrsne pogače korisnicima Pučke kuhinje

    Zaposlenike Caritasa Šibenske biskupije posjetio je danas, uoči Uskrsa, najvećeg kršćanskog blagdana, zamjenik šibenskog gradonačelnika Danijel Mileta sa  suradnicima. Tom prilikom Miljenku Jukiću, zamjeniku...

    Funcuti spremaju zanimljivu proslavu 41. rođendana: ‘Tri dana druženja i zabave’

    Nakon prošlogodišnje spektakularne proslave 40. rođendana, Udruga navijača Šibenski Funcuti i ove godine sprema zanimljivu proslavu svog dana. Naime, povodom  41. rođendana  organizira malonogometni...