Sinoć je u prepunoj mutimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Vodice naša poznata nutricionistkinja Anita Šupe predstavila svoje knjige „Istine i laži o hrani” i „Prva hrvatska LCHF (nizak udio ugljikohidrata, visok udio masnoće) kuharica”.
Anita je znatiželjnim posjetiteljima vrlo jasno obrazložila probleme moderne prehrane te ponudila jednostavna rješenja za bolje zdravlje i regulaciju tjelesne težine, a evo i par Anitinih savjeta
– pecimo isključivo na svinjskoj masti
– margarin zamijenimo maslacem
– pijmo punomasno mlijeko
– jedimo meso bez uklanjanja masnoće
– izbacimo šećer, pšenično brašno, rafinirana biljna ulja i industrijske prerađevine
I zato, dan započnimo doručkom od par jaja i malo špeka. Takav obrok, bogat prirodnim masnoćama držat će nas sitim do kasnog ručka. Isprobajte! U slast!
Izvor vijesti/Foto: Knjižnica Vodice/infovodice.com